Terrasoverkappingen

Optimaal genieten van het buitenleven

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een Piazza of Stanza terrasoverkapping kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ’s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond.

Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen; deze terrasoverkappingen bieden u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

Ons assortiment is zo uitgebreid mogelijk om aan ieders wens te kunnen voldoen. Kunt u toch iets niet vinden? Neem dan contact met ons of onze dealers op.

Meer informatie opvragen »

Ons assortiment terrasoverkappingen

Type Piazza

Het mooie ontwerp van de Piazza is weldoordacht. Zo is de Piazza terrasoverkapping eenvoudig te monteren middels het unieke kliksysteem, waarbij er nauwelijks schroeven zichtbaar zijn en er een stevige constructie ontstaat. Deze constructie is zo sterk en duurzaam dat de Piazza zelfs als carport inzetbaar is.

Type Stanza

Langer genieten van het buitenleven gaat perfect onder de Stanza terrasoverkapping. Het tijdloze design past bij vrijwel iedere situatie en de uv-bestendige polycarbonaatplaten beschermen tegen de wisselende weersomstandigheden. De aluminium profielen van de Stanza zijn duurzaam en onderhoudsvrij, zodat u daar jarenlang geen omkijken heeft.

Johan van Oldenbarneveltstraat 3a
7942 GZ Meppel
0522-251543
info@roldusol.nl