Uitvalschermen

De meest eenvoudige en effectieve zonwering!

Qua constructie is het uitvalscherm eenvoudig en doeltreffend. Een Roldusol uitvalscherm is vrijwel overal eenvoudig te monteren en leent zich uitstekend voor projectmatige toepassing. Indien een vrije doorloop onder de zonwering niet noodzakelijk is, zoals bij kantoren en appartementen, is dit type buitenzonwering zeer geschikt.

Roldusol biedt 4 verschillende types welke, afhankelijk van de situatie, te voorzien zijn van een uitval- of glijarm en op aanvraag in elke RAL-kleur leverbaar zijn.

Meer informatie opvragen »

Assortiment uitvalschermen

Type RU 180

Het RU 180 uitvalscherm is het instapmodel onder de uitvalschermen. Dit semi-cassette scherm is door de variabele uitvalshoek in vrijwel iedere situatie te plaatsen en sluit qua vormgeving mooi aan bij de gevel van een woning of bedrijfspand.

Type RU 110

Het RU 110 semi-cassette uitvalscherm is door de variabele uitvalshoek in vrijwel iedere situatie te plaatsen en sluit qua vormgeving mooi aan bij de gevel van een woning of bedrijfspand. Het RU 110 uitvalscherm biedt een zeer goede bescherming tegen de zon.

Type RU 195

Kenmerkend aan het RU 195 uitvalscherm is de cassette, welke in verschillende kastvormen leverbaar is. Indien het uitvalscherm gesloten is biedt het een strak aanzicht en is het doek beschermd tegen weersinvloeden. Dit scherm is in vrijwel iedere situatie te plaatsen.

Type RU 295

Kenmerkend aan het RU 295 uitvalscherm is de cassette, welke in verschillende kastvormen leverbaar is. Indien het uitvalscherm gesloten is biedt het een strak aanzicht en is het doek beschermd tegen weersinvloeden. Dit scherm is in vrijwel iedere situatie te plaatsen.

Johan van Oldenbarneveltstraat 3a
7942 GZ Meppel
0522-251543
info@roldusol.nl