Terrasschermen (knikarm)

Perfect voor boven uw terras en ook voor horeca of winkels!

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, zijn uitermate geschikt voor boven een terras. De sterke armconstructie biedt schaduw aan grote terrassen, terwijl de bewegingsvrijheid optimaal is. Dit is niet alleen ideaal voor woningen, maar ook voor horeca of winkels. Het doek en de eventuele volant zijn namelijk te bedrukken met iedere reclame-uiting naar wens.

Knikarmschermen zijn in vele vormen, kleuren en prijscategorieën verkrijgbaar. Er zijn open systemen waar geen kast omheen zit en welke ideaal zijn voor onder een overstek. Half open systemen, oftewel semi-cassette genoemd, waarbij het doek aan de bovenkant beschermd is en gesloten cassette systemen, waarbij het doek in gesloten toestand in zijn geheel door een cassette is beschermd tegen weersinvloeden. Tevens is er de keuze uit een 2-buis of 3-buis systeem.

Meer informatie opvragen »

Ons assortiment terrasschermen

Type RK 201

Knikarmscherm met een tijdloze uitstraling en een klassiek uiterlijk

Type RK 202

Instapmodel met een uitermate goede prijs-kwaliteit verhouding knikarmscherm

Type RK 203

Een zeer solide knikarmscherm

Type RK 206

Het best verkochte terrasscherm

Type RK 209

Het ideale scherm voor de zelfassembleur

Type RK 231

Voor terrassen die niet tegen de woning aan liggen

Type RK 653

Zeer geschikt voor toepassing in de horeca of voor zeer brede gevels

Johan van Oldenbarneveltstraat 3a
7942 GZ Meppel
0522-251543
info@roldusol.nl

Verticale lamellen

Een decoratieve raambekleding die is opgebouwd uit verticale, dus hangende, lamellen. In uiteenlopende materialen, breedtes en hoogtes leverbaar.

Jaloezieën

Jaloezieën in zeer veel maten en kleuren. Met diverse bedieningsmogelijkheden; elektrisch en zelfs automatisch. Duurzaam, goed regelbaar en lichtdicht.

Plissé gordijnen

Een plisségordijn is een decoratieve raamdecoratie. De stof heeft een geplisseerde zigzag vorm en qua uitstraling lijkt het op combinatie van jaloezieën en gordijnen.

Horsystemen

Vaste horren, hordeuren of bijvoorbeeld een rolhor? Een horsysteem kan op vele manieren worden toegepast. Roldusol biedt een scala aan oplossingen.

Dakraam oplossingen

Dakramen vragen extra aandacht bij het bepalen van uw raambekleding. Roldusol levert een breed skala aan dakraam oplossingen. Zeer uiteenlopende stoffen en materialen.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn in uiteenlopende stoffen leverbaar, elk met hun eigen sfeer en stijl. Roldusol laat u graag de specifieke effecten en uitvoeringen zien.

Johan van Oldenbarneveltstraat 3a
7942 GZ Meppel
0522-251543
info@roldusol.nl