Buitenzonwering

Leverbaar in vele kleuren, maten en afwerkingen

Zoekt u een buitenzonwering die bij uw huis of bedrijfspand past als en echt goed is? Dan bent u bij Roldusol aan het juiste adres. Van screens tot serre- of pergolazonwering, maar ook markiezen met uw logo of een terrasscherm zodat u heerlijk van uw tuin kunt genieten.

Ons assortiment is zo uitgebreid om aan ieders wens te kunnen voldoen. Kunt u toch iets niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie opvragen »

Ons assortiment buitenzonwering

Buitenjaloezieën

Van een laagstaande zon of zijdelingse lichtinval zult u met buitenjaloezieën nooit last hebben. Een zeer effectieve vorm van zonwering. Leverbaar in vele uitvoeringen.

Knikarmschermen

Knikarm- of terrasschermen zijn uitermate geschikt voor toepassing boven terrassen. Door het instelbare mechanisme is een maximale doorloophoogte te bereiken.

Markiezen

Markiezen zijn de meest effectief zonwerende schermvorm. Door de gesloten zijkant is ook van de zijde geen zoninval mogelijk. Leverbaar in vele uitvoeringen.

Markisolette

Zoals de naam u al doet vermoeden is de Markisolette Excellent een combinatie tussen een screen en een uitvalscherm. Leverbaar in vele maten en uitvoeringen.

Rolluiken

Rolluiken zijn een complete multifunctionele raambekleding. Een goed geplaatst rolluik heeft een meervoudige werking die uw wooncomfort sterk positief beïnvloedt.

Screens

Een screen is een zonwering welke verticaal voor het raam langs loopt. Screens zijn in diverse uitvoeringen en met uiteenlopende stoffen toepasbaar.

Uitvalschermen

Uitvalschermen: de meest eenvoudige en effectieve zonwering! Qua constructie is het uitvalscherm eenvoudig en doeltreffend. In 5 basisuitvoeringen leverbaar.

Vrijstaande, serre & pergola zonwering

Zonwerende oplossingen speciaal voor uw serre, pergola of zelfs volledig vrijstaande zonwering behoort tot de mogelijkheden. Leverbaar in vele uitvoeringen.

Johan van Oldenbarneveltstraat 3a
7942 GZ Meppel
0522-251543
info@roldusol.nl