Serre-, veranda-, pergola- en vrijstaande zonwering

Voor iedere situatie een passende oplossing

Roldusol heeft verschillende veranda, pergola en vrijstaande zonwering systemen. Voor iedere unieke situatie denken wij graag met u mee over een passende oplossing.

Voor meer informatie over bijpassende overkappingen, kijkt u bij ons assortiment terrasoverkappingen.

Meer informatie opvragen »

Assortiment

Serre- en verandazonwering

Zonweringsystemen voor op of onder uw veranda of serre. Het grootste voordeel is de ritstechniek en veerconstructie. Deze zorgen voor een strak doek, voorkomt afhangende zijkanten en lichtinval tussen doek en geleider.

Pergolazonwering Piazzola

De stevige constructie van de Piazzola pergolazonwering is perfect om ook bij zwakke wanden schaduw te bieden, waar een terrasscherm veelal te zwaar is. De onzichtbare veerconstructie houdt het doek op spanning.

Pergolazonwering Perea P40

Pergola-scherm Perea P40 verandert uw buitengebeuren in een grote stijlvolle schaduwplek. ’s Avonds zorgt de LED-verlichting voor een gezellige ambiance. Leverbaar met rechte of geboden geleiderrails.

Type TV 800/801

Pergolazonwering Type TV 800 / 801 is reeds jaren een succesvolle verandazonwering. Via de geleiders glijdt het doek over de bovenzijde van het dak van de veranda of serre, zodat hinderlijk zonlicht geweerd wordt.

Type TV 802/803

Pergolazonwering Type TV 802 / 803 is reeds jaren een succesvolle verandazonwering. Via de geleiders glijdt het doek over de bovenzijde van het dak van de veranda of serre, zodat hinderlijk zonlicht geweerd wordt.

Type Solidair

Het grootste voordeel van pergolazonwering Solidair is de ritsgeleiding. Het doek zit daardoor strak in de pergolazonwering en doorhangende of afhangende doeken behoren tot het verleden.

Vrijstaande zonwering

Het unieke ontwerp met zijn kenmerkende rechthoekige staanders biedt in vrijwel iedere situatie een stijlvolle schaduw. De Cubola kan namelijk vrijstaand, tegen de gevel of op een muur worden geplaatst.

Johan van Oldenbarneveltstraat 3a
7942 GZ Meppel
0522-251543
info@roldusol.nl